У Прип'ятській школі провели правовий брейн-ринг

08 Грудня 2017, 09:35
4240

«Мораль і Право, Право і Закон. Рушійні сили для життя людини. А їх знання надасть нам вірний тон. І розвиток держави України.
Ми живемо в Україні, ми є громадянами України, маємо право знати закони та обов’язки і їх виконувати. «Незнання закону не звільняє від відповідальності». Людина від народження наділена правами, а з часом в процесі життя, після досягнення встановленого законом віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої дії.
Реалізовувати свої права не порушуючи при цьому прав та інтересів інших - це своєрідне мистецтво. Досягати такого балансу можливо не тільки завдяки високій правовій свідомості і грамотності, а перш за все тоді, коли ти в своїх діях керуєшся совістю, порядністю, людяністю, добрими намірами, чесністю, повагою до оточуючих.»
Такими словами була розпочата захоплююча гра – правовий брейн-ринг «На терезах Феміди» під керівництвом вчителя правознавства ЗОШ I-III ст. с. Прип’ять Мар'яни Демчук, - йдеться на сторінці ЗОШ І-ІІІ ст. с.Прип'ять у Facebook.

 Боролися за першість учні 6-7 класів. Цікавими, повчальними були конкурси: «Шифрувальник», «Казкова вікторина», «Правовий майданчик», «Що в чорному ящику». 
Права і обов’язки, свобода і відповідальність – тільки в комплексі ці поняття роблять людину людиною.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024