У Шацькій школі-гімназії долучились до відзначення Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІД

06 Грудня 2017, 19:00
10049

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку першого грудня.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом став одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності про це захворювання та його профілактику.

Символ боротьби зі СНІДом — червона стрічка, без неї зараз не проходить жодна акція в цій області. Сама стрічка, як символ розуміння та солідарності в цій нерівній боротьби була взята     на озброєння з вересня 1991-го року.

НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія смт Шацьк» теж не залишилась осторонь цієї акції. Кожен небайдужий носив стрічку, учні 5-8 класів малювали малюнки на тему «Не будь байдужим!!!». Також соціальним педагогом Ольгою Кропивник було проведено анкетування для учнів 7-11 класів «Що ти знаєш про ВІЛ та СНІД?».

По класах були проведені інформаційні хвилинки «Правда про СНІД». Бібліотекарем школи організовано виставку літератури про СНІД та проведені тренінгові заняття учням 10-11 класів «Захисти себе від ВІЛ». Заняття проводили практичний психолог Тамара Мазурок та соціальний педагог Ольга Кропивник.


 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024