Голова Шацької РДА привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

06 Грудня 2017, 10:00
4750

 Голова Шацької РДА Василь Голядинець привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.

Вітання розміщено на сайті Шацької РДА. 

Шановні військовослужбовці! Дорогі захисники Вітчизни!

Сьогодні, 6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил України. Святковий  день в честь ЗСУ встановлений відповідною постановою в 1993 році. Дата пов'язана з прийняття Закону «Про Збройні Сили України» в 1991 році.

Я хочу звернутися до солдатів і офіцерів, які щодня вірою і правдою служать Українському народові. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Мужність і професіоналізм, виявлені нашими солдатами у ході миротворчих операцій, вже здобули молодому війську повагу і вдячність у світі. Без сумніву українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

В цей день, щиро вітаю  вас з професійним святом, Днем Збройних Сил України, усіх тих, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі Батьківщини. Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців фашизму. Адже сила та міць української держави – у єдності армії та народу.

Ми завжди будемо пам’ятати наших земляків, які віддали своє життя захищаючи територіальну цілісність України. Подвиг Героїв залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви молодому поколінню. Низький уклін і синівська подяка  їх родинам та найкращі побажання.

Дозвольте всім побажати міцного здоров`я,  успіхів у військовій підготовці, щастя й злагоди вам та вашим рідним і близьким! Бажаю всім нам миру і спокою на рідній землі.

Слава вам і слава Україні!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром