На що жителі Ростанської сільської ради скаржилися голові Шацької РДА

30 Листопада 2017, 11:35
2430

29 листопада з виїхним прийомом громадян в населених пунктах Ростанської сільської ради побував голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, - повідомляє сайт Шацької РДА.

Керівник району оглянув культурні, соціальні та освітні заклади, що знаходяться на території даної сільської ради. Більшість проблем цих сіл пов'язані з поганим станом доріг, в тому числі благоустроєм узбіч, пасажирським перевезенням, відсутністю шкільного автобуса, наданням медичної допомоги та інші.

У селі Ростань Василь Володимирович відвідав місцеву школу, де мав змогу поспілкуватися з директором, вчителями та учнями.

Директор навчального закладу Алла Семенюк запевнила, що  загалом  будівля знаходиться в хорошому стані і потребує лише деяких внутрішніх ремонтних робіт. Після огляду котельні, де нещодавно почав функціонувати новий котел (встановлений із залишків освітньої субвенції - 100 320 грн), вона звернулася з проханням надати допомогу по встановленню опалювальної системи у приміщенні початкових класів.

Після огляду приміщення клубного закладу, голова Ростанської сільської ради Мирослава Кликоцюк та голова райдержадміністрації Василь Голядинець обговорили подальший план дій щодо його реконструкції. Не залишили без уваги питання встановлення дитячих майданчиків, грейдерування доріг, розробки документації проекту електропостачання на території села.

В цілому очільник району надав роз'яснення та рекомендації по вирішенню даних питань, які порушувались громадянами під час виїзного прийому.

«Проблем у місцевих жителів завжди є чимало, вирішити це за рік-два просто неможливо. Тому поступово, планомірно, крок за кроком, спільно будемо працювати над виконанням наміченого. Я завжди допомагав і буду допомагати сільським громадам» - зазначив  голова райдержадміністрації.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024