Шацьким студентам розповіли, як стати цікавими для роботодавців

30 Листопада 2017, 10:30
2052

Центр кар’єри, що вже тривалий час функціонує при Шацькому лісовому коледжі ім. В.В. Сулька, став осередком тісної співпраці із студентською молоддю та педагогічним колективом навчального закладу.

Про це інформує сайт Волинського обласного центру зайнятості.

27-го листопада студенти 4-го курсу охоче завітали до Шацької філії Волинського обласного центру зайнятості, щоб познайомитись із технікою пошуку роботи та й, зокрема, як розпочати підготовку до пошуку майбутньої роботи. Першими кроками в цьому напрямку є оволодіння навичками написання резюме як особистої презентації.

Директор Мирослава Терета розповіла присутнім про соціальні послуги Державної служби зайнятості, що є найкращим помічником з пошуку роботи, про зміни та новітні впровадження, які відбуваються з метою прискорення процесу працевлаштування.


 

Про створення успішного та дієвого резюме, основні його розділи, вимоги до його складання учасникам розповіла Наталія Литвинюк – заступник начальника відділу надання соціальних послуг Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості. На допомогу у цій справі прийшов інформаційно-розважальний мультимедійний серіал «Техніка пошуку роботи», де на помилках головного героя виявили недоліки, які не слід допускати при створенні успішного резюме.

Зацікавила студентів нова форма самопрезентації – відеорезюме. Вони переглянули відеорезюме безробітних, яким вдалося зацікавити роботодавців та працевлаштуватись.

Аби відпрацювати навички правильного складання резюме, усвідомити його важливість при пошуку роботи, студенти спробували створити таку собі «рекламу» й презентувати себе перед присутніми. Знайшлися сміливці, які презентували себе у формі відеорезюме і погодились, аби їх долучили до резервного «банку пошукачів-випускників».

Під час заходу студенти дізналися про сайти з пошуку роботи. Банк резюме поповнися новими презентаціями майбутніх фахівців.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром