На сесії Світязької сільської ради говорили про освоєння державних коштів та планували нове масштабне будівництво

29 Листопада 2017, 21:35
2552

На черговій сесії Світязької сільської ради депутати розглянули питання бюджету, освоєння коштів з державного фонду охорони навколишнього природного середовища та внесли зміни в Програму регулювання земельних відносин.

Сьогодні, 29 листопада, під головуванням Миколи Цвида, Світязького сільського голови, відбулося пленарне засідання тридцятої сесії Світязької сільської ради.

В роботі сесії взяв участь Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації. 

Депутати внесли зміни в рішення сільської ради «Про сільський бюджет на 2017 рік», доповнили декількома пунктами Програму регулювання земельних відносин, реформування і вдосконалення землекористування на 2017 рік, розглянули питання затвердження містобудівної і землевпорядної документації, а також заяви громадян.

На сесії були озвучені причини того, чому тендерний комітет Світязької сільської ради відмовив переможцю тендеру на виконання робіт з реалізації проекту будівництва мереж та споруд господарсько-побутової каналізації в селі Світязь вартістю майже 5 млн. грн.

Ситуацію щодо відмови сільської ради від освоєння державних коштів прокоментували на сесії сільський голова Микола Цвид, голова тендерного комітету, юрист сільської ради Микола Жалнін та очільник району Василь Голядинець.

Голова Шацької райдержадміністрації також озвучив перед сільським головою і депутатами плани про будівництво в Світязі нового об’єкта соціальної інфраструктури.

Подробиці про роботу сесії читайте згодом.

Мирослава Цюп'ях

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39