Дайджест найцікавіших подій тижня, що минув

27 Листопада 2017, 11:40
2503

Видання Район.Шацьк пропонує читачам дайджест найцікавіших подій тижня.

Рейтинг подій, які трапилися в Шацькому районі за тиждень,  Район.Шацьк складав, зважаючи на кількість ваших переглядів.

5 місце

Світязь: незабаром розпочнуться роботи з розширення дороги в прибережній смузі озера


 

Цікавилися жителі району стартуванням робіт із розширенням дороги в селі Світязь у прибережній зоні, що робитиметься в рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь (від бази відпочинку ФМІ до метеостанції) – 1545 переглядів.  

4 місце 

На цьому місці з 1623 переглядами розмістилася новина про те, що працівники Шацького відділення поліції три години робили в Ростанській школі.


 

Для дітей працівники поліції провели цікаві заняття із моделюванням ситуацій, практичні заняття із демонстрацією засобів та зброї, яку використовують у своїй роботі правоохоронці.

3 місце

«Хто став переможцем конкурсу «Вчитель року-2017» в Шацькому районі»

Із 1719 переглядами на третьому місці новина про переможців першого етапу конкурсу «Вчитель року-2017»


 

2 місце

«Весілля на районі: вишитим рушником пролягла дорога у спільне подружнє життя»


 

Традиційно велику кількість переглядів набирають новини у рубриці «Весілля на Районі».

Шачани щиро радіють за нові подружні пари, які створюються в районі. Цього разу шачани 2319 разів передивилися новину про реєстрацію шлюбу Корнелюк Юлією з Носулічем Віктором, та 1973 рази – фото з їхнього весілля: «Весілля на Районі: шацькі молодята шість років йшли до створення сім’ї».

1 місце

Але найбільш переглядів зібрали новини, пов’язані із трагічною аварією в селі Голоби, в якій загинули голова Шацької ОТГ Сергій Віннічук та екс-депутат селищної ради Любов Маригода.

Більше семи тисяч переглядів набрали разом набрали звістка про смерть водія Шацької районної ради Олександра Гармадського, який став третьою жертвою жахливої трагедії, та новина про те, де і коли його поховають.

Сподіваємося, що таких трагічних звісток більше в Шацькому районі не буде.


 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром