Жителі сіл Плоске та Положево: «Погрейдеруйте нам дорогу!»

22 Листопада 2017, 11:10
5344

Жителі сіл Плоске та Положево стурбовані станом дороги, яка сполучає ці два населені пункти.

«До кого тільки ми не зверталися: до місцевих депутатів, старост, Шацької селищної ради, але реакції – нуль. Жоден перевізник не хоче їздити по такій дорозі, але ж людям треба якось добиратися на роботу та в райцентр. Дуже просимо посприяти ремонту дороги з с.Положево до с.Плоске. Звертаємось до ЗМІ, оскільки ситуація зайшла в глухий кут. Ніхто людей не чує» - йдеться у зверненні до редакції Район.Шацьк.

За роз’ясненнями ми звернулися до Віталія Яльницького, заступника Шацького селищного голови з питань виконавчого апарату.

- Поки що ні від старост, ні від депутатів звернень по цій дорозі не надходило. Але відзначу, що згадана дорога перебуває у підпорядкуванні Шацької філії Любомльського «Автодору», а не селищної ради, і тільки вони можуть планувати там роботи. Наскільки мені відомо, у дорожників на два райони (Любомльський та Шацький) є лише два грейдери, один з яких був у несправному стані. Тож один транспорт з об’ємом робіт у двох районах не справлявся. У телефонній розмові начальник шацьких дорожників Володимир Федчишин повідомив, що як тільки припиняться дощі та відремонтують транспорт – дорогу прогрейдерують. Кошти на це у селищної ради є.

Віта Шепеля

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром