Підманове: на благодійному ярмарку школярі зібрали гроші для хворої дитини

22 Листопада 2017, 10:15
3676

Поки маленький – хочеться швидше вирости, а коли дорослий – часто повертаєшся думкою в ці дитячі безтурботні роки. То наші діти, малі школярики, навіюють нам ностальгію за далеким теплим дитинством.

Ми не можемо керувати часом, але в наших силах зробити життя дітей світлим, цікавим і щасливим. Саме з цією метою до Всесвітнього Дня Дитини в нашій школі було проведено  «Тиждень початкових класів», який проходив під  девізом: «День у день і щохвилини розвивається дитина» – повідомляють педагоги ЗОШ І-ІІ ст. села Підманове.

                                                                                            Руки, ноги й голова разом створюють дива.

                                                                                            Ось і ти часу не гай: думай, створюй, вигравай!

Тиждень розпочався Днем Дружби. Справжні друзі – старшокласники допомогли молодшим школярам розучити пісню К. Румянової «Справжній друг», яку вони виконали вже наступного дня великою дружньою шкільною сім’єю.

З 13 по 17 листопада учні 1-4 класів випробовували свої знання та вміння на шкільних олімпіадах з української мови та математики, розгадували мовні ребуси, змагалися в математичному конкурсі «Комбінаторика».

Захоплюючим був четвер – день «Веселих стартів». Незвичні смішні та цікаві конкурси підносили дітям настрій, розпалювали бажання наполегливо рухатися до перемоги.

Та найважливішим було те, що наші учні думали не тільки про себе. Залучивши до гідної справи своїх рідних та вчителів, вони провели «Благодійний ярмарок». Дякуючи умілим рукам бабусь, матусь, сестричок, столи на ярмарку рясніли смачною випічкою, зеленіли листочками молодих кімнатних фіалок. Вторговані 2720 гривень вже перераховано хворому 11-річному хлопчику Владиславу Проскурі з Любомльського району.

Нехай всі діти ростуть здоровими і щасливими!

2

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024