Положево: люди скаржаться на підприємців, які захарастили ліс

21 Листопада 2017, 15:10
3569

На одному з виїзних прийомів громадян жителі села Положево поскаржилися керівництву району на те, що ліс поблизу села захаращений пеньками. Вони просили посприяти вирішенню питання очистки лісу від коріння. 

Про це йдеться на сайті Шацької районної ради.

Селяни пояснили, що підприємство «Волинська ягідка», в оренді якого є ділянки біля села, після очистки землі вивезли коріння в ліс. Виявляється, раніше була домовленість, що деревину подрібнять рубильною машиною, але сьогодні коріння захаращує ліс і заважає збирати місцевим гриби.

Для вирішення проблемного питання районна рада звернулася до Сергія Маїла, директора ТзОв «Волинська ягідка».

-Так, дійсно, коріння вивезли, ми не відмовляємося. Але не порізали його на щепу в зв’язку з проведенням польових робіт. Сьогодні я не готовий сказати точно, коли приберемо,  роботи переносяться на грудень-січень, все залежить від погодніх умов. Приберемо все точно, бо щепа потрібна на поле. 

Це питання поставлено на особистий контроль голови Шацької районної ради і керівництву підприємства «Волинська ягідка» рекомендовано в певний термін, а саме до 1 березня, очистити лісові масиви, тоді буде перевірено виконання обіцяного.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024