Світязь: незабаром розпочнуться роботи з розширення дороги в прибережній смузі озера

20 Листопада 2017, 21:00
5011

В селі Світязь стартують роботи з розширення дороги в рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь (від бази відпочинку ФМІ до метеостанції).

В вересні місяці розпочалися тендерні процедури з визначення підрядника, які на сьогоднішній день успішно завершені. Переможцем тендеру стало ТОВ «Луцькавтодор-сервіс».

Сьогодні, 20 листопада, на місці розширення дороги в селі Світязь зібралися всі зацікавлені в реалізації проекту особи, включаючи проектувальника, представників компанії-підрядника, субпідрядної організації, Шацького національного природного парку тощо. В обговоренні робочих моментів реалізації проекту розширення дороги взяв участь і Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації.

-Цього року ми маємо максимально використати можливості реалізації цього проекту та освоїти кошти. Погодні умови не дуже сприяють виконанню робіт, проте ми докладемо всіх зусиль, щоб забити буронабивні палі під підпірну стінку та виготовити металеві конструктивні елементи. Якщо нам вдасться це зробити, далі вже можна буде розширювати дорогу, встановлювати бордюри, будувати тротуари, велодоріжки тощо, - відзначив Михайло Антонян, заступник начальника Служби автомобільних доріг Волинської області, представник виконавця.

Після узгодження всіх робочих моментів підрядник розпочне будівельні роботи вже найближчими днями. Цього року на проект розширення дороги планується освоїти 9 мільйонів гривень.

Нагадаємо, відповідно до проекту, в прибережній смузі озера Світязь заплановано розширення дороги, впорядкування пляжу, передбачені дитячі майданчики, місця для атракціонів та торгівлі, велосипедні доріжки, туалети і душові кабінки, паркувальні зони, майданчики для сміттєвих контейнерів тощо.


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39