Голова Волинської ОДА та віце-прем’єр-міністр України обговорять будівництво пункту пропуску "Адамчуки-Збереже"

20 Листопада 2017, 18:00
1815

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів, що минулого тижня мав ряд робочих зустрічей у столиці. Про результати поїздки, як повідомляє Волинська правда, йшлося сьогодні, 20 листопада, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації.

У Києві Володимир Гунчик зустрівся із віце-прем’єр-міністром України Володимиром Кістіоном. Під час зустрічі розглянули програму ремонту і відновлення доріг в області на наступний рік у контексті передачі місцевих доріг державного значення в управління місцевої влади у наступному році.

Зокрема, Володимир Гунчик проінформував Кістіона про те, що в ОДА завершили підготовчий етап формування структури, яка в області буде за це відповідальною, внесли деякі корективи у штат департаменту інфраструктури і туризму.

«Ми практично готові починати роботу з 1 січня 2018 року щодо прийому в управління місцевої влади 4 300 кілометрів місцевих доріг державного значення», – сказав Гунчик.

Окрім того, обговорили з Кістіоном і питання щодо додаткової потреби Волині у трьох вагових комплексах. До того ж, у столиці відбулася робоча нарада Гунчика з одним із заступників Міністра енергетики і вугільної промисловості. Під час неї обговорили ситуацію на волинських шахтах.

Також очільник Волині зустрівся із першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим. За результатами розмови домовилися, що в першій декаді грудня Кубів приїде на Волинь.

Відомо, що у програмі візиту – питання щодо ліквідації наслідків екологічного лиха у Ковелі, впорядкування пунктів пропуску на Волині (зокрема, Адамчуки-Збереже), а також загальні питання щодо соціально-економічних та інших завдань, які стоять перед всіма гілками влади на 2018 рік.

Більше того, у столиці відбулася зустріч Гунчика з керівником Державної фіскальної служби України Мирославом Проданом.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024