Дайджест тижня: ТОП-5 новин Район.Шацьк, які набрали найбільшу кількість переглядів

19 Листопада 2017, 19:30
6048

Видання Район.Шацьк започатковує нову рубрику – «Дайджест найцікавіших подій тижня».

До створення цього матеріалу долучився кожен, хто прочитав хоч одну новину на нашому сайті, адже рейтинг подій Район.Шацьк складав, зважаючи на кількість ваших переглядів.

5 місце

«Призовник сховався від армії, виїхавши на постійне місце проживання … в Росію»

Мабуть, осінній призов викликає неабиякий інтерес не лише у самих призовників, а й тих, хто цікавиться, чи піде молодь служити до армії, і де ховається від виконання свого громадянського обов’язку.


 

4 місце  

На цьому місці з 1468 переглядами новина про те, що у Пульмі справлять сороковини за загиблою під колесами трактора шестирічною дівчинкою.

Трагедія, яка сталася понад 40 днів тому, болем відізвалася у серцях не лише шачан, а й жителів області.

1

 

3 місце

Але не лише трагічні події мають популярність у шачан. Наприклад, жителі району щиро радіють зі створення нових подружніх пар, про що ми розповідаємо у традиційній рубриці «Весілля на Районі».

Тому на третьому місці маємо «Весілля на районі: молодята зробили крок у щасливе майбуття» з новоствореною подружньою парою Волошин Олег та Волянюк Валентина, котрі одружилися 14 листопада.


 

2 місце

На друге місце читачі сайту «на переглядали» відгуки про літній відпочинок у Шацьку

«Совдепія на Світязі», чи «на Канарах такого нема»: відгуки про відпочинок на Світязі-2017.


 

Одні порівнюють відпочинок на Шацьких озерах із «совдепією», інші ж (і приємно, що таких більшість) -  кажуть, що такої природи нема навіть на Канарах.

 

1 місце

Світязь: 28 кг клею стали причиною для відмови від мільйонного проекту каналізування села

Чимало говорилося на районному та обласному рівні про каналізування населених пунктів навколо озера Світязь. Окремо впроваджувалося Світязькою сільською радою будівництво очисних споруд в селі Світязь. Проте що стало причиною відмови тендерного комітету Світязької сільради переможцям-учасникам тендеру на будівництво очисних – цікавило жителів району більш за все.


 

Але найбільш переглядів зібрали новини, пов’язані із трагічною загибеллю голови Шацької ОТГ Сергія Віннічука та екс-депутата Любові Маригоди в аварії, котра сталася поблизу села Голоби Ковельського району.

Ми принципово не включали ці новини до рейтингу з етичних міркувань, адже вважаємо, що на таких новинах не повинні робитися рейтинги сайтів та новин зокрема.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024