Про що просять у районної влади жителі села Мельники

19 Листопада 2017, 14:25
2046

На виїзних прийомах громадян, які проводяться керівництвом Шацького району, жителів села Мельники непокоїть питання автобусного сполучення. Ця проблема неврегулювана до сьогодні. Якщо в літній період автобуси справно курсують за маршрутами, то в інші місяці  жителі залишаються без транспортного сполучення, - повідомляє сайт Шацької районної ради.

Ставили жителі питання ямкового ремонту дороги.

Окрім того, мельниківці просять нарешті відкрити поштове відділення. До слова, приміщення тут обладнали, навіть майбутній працівник є, але не дають достойної оплати. Поштарки скаржаться, що адресантів на кореспонденцію багато та й плани продажів продукції великі, про те ані велосипедів, ані плати достойної не дають. Поштарки працюють на півставки.

Просять мельниківці запустити в дію зроблене освітлення від церкви до кінця вулиці.

Досі не запрацювала аптека в с. Мельники. Приміщення готове до роботи, узгоджено це питання і з підприємцем, який працює в фармацевтичній сфері. Проте не можуть знайти працівника відповідної кваліфікації.

У ФАПі потрібно зробити громовідвід, який зіпсувався з плином часу. Також тут досі не зроблено ремонт. Як пояснили в медичній установі, будівельники, які виконували роботи, відмовилися працювати через те, що з ними ще й досі не розрахувалися за попередні роботи.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024