У жителів Острів’я проблеми з ремонтом клубу, станом доріг та перерахунком пенсій

18 Листопада 2017, 19:20
2906

У школі с. Острів’я спільно із педагогічним колективом, відділом освіти Шацької РДА та Піщанським сільським головою Олександром Бакуном належно забезпечено роботу закладу, де на сьогодні вихованці мають все необхідне, в тому числі і облаштований внутрішній санвузол (туалет). Хоча певні недоліки з цього приводу і були відмічені керівництвом району на одному з виїзних прийомів громадян.

А от приміщення сільського Будинку культури цього ж села потребує неабиякого ремонту. І тягнеться це вже роками. Поруч із стареньким приміщенням у центрі села - будівельні блоки. Вони заготовлені для ремонту споруди. Як розповіли острів’яни, у селі зрізали тополі і деревину обміняли на будматеріали. .

Велике занепокоєння у острів’ян викликає питання незадовільного стану доріг, через що перевізники не хочуть брати маршрути до їхніх сіл. Раніше працювала стара система, коли угоди з перевізниками укладалися в області, даючи «в нагрузку» до рентабельних маршрутів до районних центрів рейси до віддалених сіл районів. Тепер забезпечення внутрішніх маршрутів покладено на районні державні адміністрації, і місцеві перевізники навіть не хочуть за це братися.

Мешканці сіл громади також порушували питання роботи управління Пенсійного фонду України у Шацькому районі, зокрема, порядку нарахування та отримання доплат до пенсій.

Питання, які потребують додаткового вивчення, взято на контроль керівництвом району.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024