В Шацьку попрощалися з загиблим у дорожній аварії Сергієм Віннічуком

17 Листопада 2017, 15:34
13569

В Шацьку попрощалися з Шацьким селищним головою Сергієм Віннічуком, який трагічно загинув у дорожньо-транспортній пригоді.

Смертельна аварія сталася 15 листопада в селі Голоби Ковельського району.

Читайте також: В дорожній аварії загинув голова Шацької об'єднаної територіальної громади

Зранку 17 листопада труну з тілом покійного принесли до Шацького лісового коледжу, роботі в якому Сергій Миколайович присвятив багато років свого життя.

У фойє навчального закладу відправив заупокійну службу протоієрей Микола Вихор, благочинний Шацької округи. Щоб попрощатися з покійним, протягом двох годин до труни безупинно йшли люди. Жителі громади, друзі, знайомі, колеги з селищної ради, керівництво району, представники установ та організацій, священики, однопартійці, вчителі, медики, військові, молодь і пенсіонери.

Прибули мери районних центрів і міст Волині, зокрема міський голова міста Ковель Олег Кіндер, в.о. міського голови міста Луцьк Григорій Пустовіт, а також голова благодійного фонду «Патріоти Волині» Денис П'ятигорець, підприємець Петро Нестерук, віце-староста міста Влодава (Польща) Адам Панасюк, народні депутати України Олександра Кужель, Сергій Євтушок та багато інших поважних людей.

Несли живі квіти, вінки, висловлювали співчуття чорній від горя вдові, синам покійного і всій рідні.

Люди не стримували емоцій, плакали, дивлячись на бездиханне тіло людини, яка ще декілька днів тому раділа життю, намагалася все охопити, скрізь встигнути - бо буквально жила проблемами своєї Шацької громади.

На тому, що Сергій Віннічук був хорошою, чуйною, життєрадісною людиною, чудовим керівником, надійним другом і прекрасним сім'янином, наголосили у своїх прощальних словах Ігор Жмурко, директор Шацького лісового коледжу, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, Людмила Цевух, секретар Шацької селищної ради.

Після 12-ї години труну з тілом покійного понесли до храму Різдва Пресвятої Богородиці смт Шацьк, парафіянином якого був за життя Сергій Віннічук.

В храмі відбулося відспівування двох загиблих в аварії під Голобами: Сергія Віннічука і Любові Маригоди. Службу очолив настоятель храму протоієрей Микола Вихор.

Шацького селищного голову поховали на кладовищі в його рідному селі Піща.

Вічна пам'ять людині, ім'я якої навіки вписане в історію Шацької громади...

2

12

1

1

2

2

2

1

1

1

1

1


 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024