"Світла пам'ять про Сергія Віннічука навіки в наших серцях" - Шацька селищна рада

17 Листопада 2017, 12:20
5212

В страшній дорожній аварії загинув Сергій Миколайович Віннічук, голова Шацької об'єднаної територіальної громади.

Пішла з життя людина, чий внесок у створення і розбудову Шацької об'єднаної територіальної громади важко переоцінити. Свідченням цього є її багаторічна гідна і високопрофесійна робота та результати, які говорять самі за себе.

Передчасна смерть Сергія Миколайовича – це непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів, колег, усіх жителів громади і Шацького району.

Шацькі виборці двічі висловили високу довіру Сергію Віннічуку. В жовтні 2015-го і в березні 2016 року Сергій Миколайович здобув перемогу на місцевих виборах голови селищної ради, набравши відповідно 841 і 2 028 голосів виборців. Навесні минулого року він очолив Шацьку об’єднану територіальну громаду.

Сергій Миколайович Віннічук народився 15 червня 1975 року в селі Піща Шацького району, де до 5-го класу навчався у Піщанській середній школі. Продовжив навчання у Ковельській школі №8, після закінчення якої у 1990 році вступив до Шацького лісового коледжу. Після закінчення навчального закладу у 1994 році та півроку попрацювавши лісником Пульмівського лісництва, вступив до Львівського лісотехнічного університету. Із 1997 року працював у Шацькому лісовому коледжі: спочатку інженером по охороні праці, викладачем; з 2008 року – заступником директора коледжу.

Депутат двох скликань Шацької районної ради, голова Шацької районної ради, голова постійних комісій районної ради.

Був одружений, разом із дружиною виховував  двох синів.

Світла пам’ять про справжнього патріота України, турботливого чоловіка і батька, мудрого керівника, чуйну і добру людину з нестримною енергією і непересічними здібностями, умілого господарника назавжди лишиться в серцях усіх, хто знав Сергія Віннічука. 

У глибокій скорботі колектив працівників та депутатський корпус Шацької селищної ради

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024