На Волині перевірять якість та безпеку харчування дітей у школах та дитсадках

15 Листопада 2017, 16:15
2029

Головним управління Держпродспоживслужби у Волинській області розпочато роботу по здійсненню державного моніторингу  у сфері санітарного та  ветеринарно – санітарного законодавства. Заплановано проведення лабораторних  випробувань у 81 загальноосвітній школі, 72 дошкільних навчальних закладах, 3 об’єктах  соціального захисту дітей та з 800 джерел децентралізованого водопостачання, - повідомляють у Департаменті агропромислового розвитку Волинської ОДА з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області

Мета - оцінка безпечності та якості готових страв, збалансованості меню, якості дезінфекції  харчоблоків, визначення параметрів мікроклімату, рівня освітленості приміщень ДНЗ.

Об’єкти дослідження планувались спільно з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Також розпочато відбір та дослідження зразків в межах здійснення державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу.

Результати випробувань та роз’яснення щодо усунення невідповідностей постійно доводяться до керівників  об’єктів моніторингу.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024