Львівський патрульний зняв відеоблог про Шацькі озера

06 Листопада 2017, 22:00
4747

Львівський патрульний у вільний від служби час популяризує Україну на YouTube каналі Blog 360.

Про це інформує Молодий буковинець з посиланням на у прес-службу патрульної поліції Львова.

«Ідея проекту виникла під час патрулювання. Я з друзями хотів поїхати кудись відпочити. Обрати місце вирішив за порадами в інтернеті. Шукав, якісь відеоблоги з порадами – не знайшов», – ділиться спогадами старший інспектор патрульної поліції Львова, автор ідеї Blog 360 Мар’ян Шпитак.
 
Відтоді інспектор вирішив прокласти з друзями власний маршрут. Долучилися друзі з телебачення і допомогли у створенні відео блогу Blog 360. Зараз у команді 8 учасників. Подорожують вже два роки.
 
Перша мандрівка була після нічної зміни Мар’яна у місто Івано-Франківськ. Відтак, відвідали понад 10 міст (Івано- Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Яремче, Ворохта, Криворівня, Чернівці, Мукачево, Ужгород, Шацькі озера, Славське, Волосянку, Замки Львівщини, Трускавець іт.д) і з кожної подорожі випустили 20-ти хвилинні відео-історії. В них молоді люди розповідають як доїхати, на що подивитися, де краще поїсти та зупинитися на ніч.
Тепер команду запрошують у свої міста міські ради, адже хочуть аби і про їхні чудові краї дізнався весь світ.
 
«Наша мета – розвиток внутрішнього туризму та популяризація туристичної України на світовій арені. Тому ми почали перекладати наші випуски на 5 мов. Нас дивляться у 80 країнах світу. Досить часто до нас телефонує з США українська діаспора та дякує, що ми нагадуємо їм про батьківщину», – ділиться Мар’ян Шпитак.
Патрульний обіцяє, що і надалі відкриватиме прекрасні незвідані куточки України як для себе так і для інших.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024