Шацька поліція інформує: ДТП, крадіжка і нелегалка в Красному Бору

04 Листопада 2017, 10:00
2127

З 25 по 31 жовтня в Шацьке відділення поліції надійшло 19 повідомлень про правопорушення і пригоди. За цей період у районі померло двоє людей: в смт Шацьк та селі Підманове.

Про це інформує Шацьке відділення поліції.

25 жовтня житель села Піща добровільно здав у поліцію мисливську гладкоствольну рушницю марки «ТОЗ-66» - для знищення. Зі слів громадянина Ч., рушниця офіційно зареєстрована, проте в неї пошкоджені стволи.

Цього ж дня біля селища Шацьк трапилася ДТП, в якій постраждала жителька Світязя, що їхала велосипедом. Наїзд на жінку здійснив 42-річний житель Шацька, керуючи автомобілем «Фіат». Світязянка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована в травматологічне відділення Любомльської лікарні.

30 жовтня до поліції звернувся житель смт Іваничі і повідомив, що в селі Піща впала з дерева гілка і пошкодила його автомобіль.

30 жовтня  невідома особа розбила вікно в приміщенні літньої кухні жительки смт Шацьк, вулиця 17 вересня, і викрала звідти електроінструменти на суму 20 000 грн.

31 жовтня під час проведення операції «Мігрант» дільничний офіцер поліції виявив нелегалку в селі Красний Бір. Громадянка А., зареєстрована в м. Брест Республіки Білорусь, проживала в Україні за недійсними документами.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром