В районі урочисто вшанували працівників соціальної сфери

03 Листопада 2017, 19:25
3547

 Сьогодні, 3 листопада, з нагоди професійного свята Дня працівників соціальної сфери відбулися урочистості, участь в яких взяли працівники соціальних установ району, - йдеться на сайті Шацької РДА. 

Для тих, хто в повсякденні допомагає одиноким престарілим, ветеранам, інвалідам,  малозахищеним верствам населення, іншим вразливим категоріям людей, хто надає їм соціальні послуги та забезпечує соціальний захист, лунали щирі слова подяки за сумлінну працю і вручали відзнаки, нагороди та квіти.


 

Вітали їх зі святом перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Плейтух та голова районної ради Сергій Карпук, які вручили кращим працівникам соціальної сфери району почесні грамоти Шацької райдержадміністрації та Шацької районної ради.

У своєму вітальному слові Віктор Плейтух  висловив слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери району за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами мешканців краю. Віктор Павлович також подякував ветеранам соціальної сфери, зусиллями яких створювались і зміцнювались соціальні служби в районі.


 

Привітав винуватців свята директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району у Волинській області Володиимр Голядинець, який  також відзначив кращих працівників нагородами.


 

Для учасників урочистих заходів звучали музичні вітання у виконанні працівників районного Будинку культури. 

День працівника соціальної сфери – це професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки за службовими обов’язками, а й за велінням совісті та покликом душі.





 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром