Шацький військкомат подав до поліції про розшук 158 призовників району

28 Жовтня 2017, 09:30
6087

Військовий комісар Шацького райвійськкомісаріату Василь Матвійчук на оперативній нараді в Шацькій райдержадміністрації поінформував присутніх про стан виконання заходів на території району, що пов’язані з призовом на військову службу за контрактом та про стан призову на військову строкову службу до Збройних сил України. 

Планове завдання на військову службу за контрактом для Шацького РВК на четвертий квартал 2017 року складає п'ять чоловік (троє проходять медичний огляд, два кандидати проходять вивчення).

З 2 жовтня по 30 листопада в Шацькому районі проводиться осінній призов на строкову військову службу в Збройні сили України придатними за станом здоров’я юнаки 1990-1999 років народження. Планове завдання для Шацького РВК складає вісім осіб. Згідно з поданими списками в райвійськкомат органами місцевого самоврядування підлягає призову 272 чоловіки. 158 призовників, які не з’явилися в Шацький РВК для проходження військово-лікарської комісії, подано для розшуку в Національну поліцію.

- На виконання вимог розпорядження начальника Головного управління персоналу - заступника начальника Генерального штабу Збройних сил України на адресу Волинського ОВК надійшов затверджений командувачем військ оперативного командування «Захід» орієнтовний розподіл додаткового планового завдання під час призову громадян на строкову військову службу до ЗСУ та інших військових формувань у жовтні-листопаді 2017 року. Таким чином планове завдання для Шацького РВК збільшено на 2 призовника. Терміни відправки додаткових команд будуть доведені після прийняття Кабінетом Міністрів відповідного розпорядження, - повідомив доповідач.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024