В Шацьку завершать роботи з каналізування вулиць, прилеглих до озер

26 Жовтня 2017, 14:30
2352

В смт Шацьк реалізовуватиметься проект з розширення в селищі існуючої каналізаційної мережі  та відновлення вулиць з грунтовим покриттям, задіяних в каналізуванні.

Нагадаємо, в 2013 році в Шацьку почав реалізовуватися міжнародний проект «Збереження екосистеми долини річки Буг на прикордонній території Польщі, Білорусі, України» з каналізування вулиць, прилеглих до озер. Роботи з каналізування не завершилися, зокрема не відбулося підключення домогосподарств шачан до каналізаційної системи і не відремонтувались пошкоджені будівельними роботами дороги. З низки об'єктивних та суб'єктивних причин Шацька селищна рада не змогла використати європейських коштів, які прийшли на рахунок з запізненням - після закінчення терміну реалізації проекту. 

Зі слів Сергія Віннічука, Шацького селищного голови, на сьогодні відбувся тендер на проведення робіт із каналізування, в якому взяли участь чотири фірми. На даний час опрацьовуються документи фірми, яка виграла тендер. Як тільки оголосять переможця,  в селищі розпочнуться будівельні роботи, вартість яких – майже 7 мільйонів гривень.

Відбуватиметься підключення каналізаційної мережі до дворів та проводитиметься ремонт доріг, які задіяні в каналізуванні.

Жителям селища потрібно буде заплатити до 1000 гривень – за технічні умови і підключення.

Всі роботи планують завершити до нового року.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром