Чи знайдуться в обласному бюджеті кошти на будівництво стадіону в селищі Шацьк

26 Жовтня 2017, 09:52
1542

Через нереальні для виконня суми, які вказані у програмі розвитку спортивної інфраструктури Волині на будівництво та реконструкцію спортивних об’єктів області, депутати Волинської обласної ради рекомендують доопрацювати документ. 

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 24 жовтня, - інформують Волинські новини.

Так, під час комісії депутати розглянули проект змін до Програми розвитку спортивної інфраструктури у Волинській області. У проекті передбачене будівництво низки нових спортивних споруд, серед яких - стадіон у селищі Шацьк.

Депутат Олександр Курилюк наголосив, що програма повинна бути реальною, аби вказані у ній об’єкти можна було реконструювати чи побудувати. Натомість у проекті вказана нереальна для обласного бюджету сума у 120 мільйонів. 

Заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА Тетяна Грицук зазначила, що інформацію про об’єкти збирали у районах області та визнала, що обласний бюджет «не потягне» фінансування усіх передбачених програмою об’єктів.

Отже, члени комісії вирішили відправити проект програми на доопрацювання.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром