Шацьк: на ярмарку вакансій популяризували військову службу за контрактом

24 Жовтня 2017, 17:30
2565

У Шацькому районному центрі зайнятості відбувся черговий ярмарок вакансій на замовлення Шацького районного військкомату з метою укомплектування Збройних сил України за контрактом.

Військова служба за контрактом є почесною і високооплачуваною професією.  У цей непростий для країни час велика відповідальність покладена на захисників Батьківщини - інформують у Шацькому районному центрі зайнятості.

Контрактна служба у Збройних силах України – це достойна заробітна плата, належний соціальний захист.

На ярмарку, який відбувся 23 жовтня, головний спеціаліст мобілізаційного відділу Шацького районного військкомату Віктор Ясінський  ознайомив присутніх з переліком вакансій та службою за контрактом, поінформував учасників про умови прийому на військову службу за контрактом у Збройні сили України та вільні посади, за якими можливе укладання договору. Він акцентував увагу безробітних на тому, що військова служба за контрактом це: гарантоване робоче місце, безкоштовне медичне забезпечення, можливість заочного навчання в цивільних вищих навчальних закладах або військових інститутах, наявність повного соціального пакету, своєчасна виплата грошового забезпечення.

 Усім, хто виявить бажання служити за контрактом, рекомендовано звернутись у районний військовий комісаріат. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024