Голова Шацької РДА привітав захисників України

14 Жовтня 2017, 11:45
1490

 Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, привітав захисників Шацького району зі святом - Днем захисника України.

Вітання розміщене на сайті Шацької РДА.  

«Шановні земляки, відважні сини українського народу!

Вітаю Вас зі святом мужності і патріотизму – Днем захисника України! Ця пам’ятна дата об’єднує чотири величні свята – день Українського козацтва, день утворення Української Повстанської Армії, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України.

14 жовтня – особлива дата для багатьох українців. Відповідно до Указу Президента у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. І це невипадково, адже як 74 роки тому Богородиця стала  Покровителькою для воїнів легендарної Української Повстанської Армії, так і сьогодні під її Покров стають новітні герої України. Усі ті, хто відстоюють незалежність і цілісність нашої держави.

Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя тисячі патріотів, імена яких нам і досі не відомі. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

У цей святковий день від душі бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Здоров’я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!» - йдеться у вітанні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024