Весілля на районі: почуття професійного військового з села Пульмо та його обраниці випробувані війною

12 Жовтня 2017, 11:00
9422

В Шацькому районі триває неповторна весільна пора, а на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк щедро заповнюється світлинами фоторубрика «Весілля на районі».

Цього разу героями рубрики стало подружжя Романа Німця з села Пульмо і Юлії Панасюк з села Омеляне. Історія кохання молодої подружньої пари - надзвичайно чуттєва, ніжна, а взаємні почуття - випробувані часом і ...війною.

Молоді люди зустічалися впродовж чотирьох років, два роки тому розписалися, узаконивши шлюб. А повінчалися в Свято-Миколаївському храмі села Пульмо і відгуляли весілля 8 жовтня цього року.

Роман - професійний військовий, і з по­чатку бойових дій перебуває у вирі воєнних подій на Сході України. Минулого року командир роти 128-ї окре­мої гірсько-піхотної бригади старший лей­тенант Роман Німець до річниці битви за місто Дебальцеве отри­мав медаль «За оборону рідної дер­жави». Утім, це далеко не перша і не єдина його нагорода за бойові заслуги перед Україною.

Обраниця Романа – Юлія – весь цей час чекала свого судженого. Цього року Юля закінчила магістратуру Національного університету «Острозька академія».

 Життя військового настільки складне і непередбачуване, що Роман ще за декілька днів до свого весілля не знав, чи потрапить він на нього, чи не прийдеться переносити його на іншу дату. 

Проте весілля відбулося! У ресторані смт Шацьк «Водограй» зібралася рідня, друзі Романа і Юлії, приїхали привітати свого командира з головною подією в його житті побратими нареченого. Побажали молодятам щастя, любові і миру в Україні волонтери громадської організації «Небайдужі» з Шацька.

Редакція інтернет-видання Район.Шацьк також бажає молодятам щасливого подружнього життя!

Дякуємо за надані фото з весілля фотографу з Шацька Віталію Корнелюку та фотодизайнеру Інні Миселюк.

Інтернет-видання Район.Шацьк запрошує молоді сім'ї, які нещодавно одружилися, стати героями фоторубрики «Весілля на районі». Надсилайте фото з вашого весілля та коротеньку історію вашого кохання на адресу: [email protected].

Читайте також:

Весілля на районі: як святкували шацько-верховинське весілля

Весілля на районі: в Шацьку з'явилося нове міжнародне подружжя

Весілля на районі: у Пульмі з'явилась нова сім'я

Весілля на районі: на рушничку щастя - подружжя з села Підманове

11

10

10

16

9

13

9

9

6

9

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром