Осінній відпочинок у «Nester-House» - це тепло, комфорт, смачна домашня кухня і ... гриби під ногами

11 Жовтня 2017, 18:00
2718

Переможці розіграшу Інформаційного агентства ВолиньPost відпочили у маєтку «Nester-House» на озері Світязь та поділилися враженнями від вікенду.

Сім’я Бортників протягом трьох днів відпочивала у маєтку. Про емоції, розіграш, умови у маєтку, харчування та комфорт розповіла Оксана Бортник, - пише ВолиньPost. 

Усе життя жінка пропрацювала кондитером. Нині вона домогосподарка. ЇЇ донька Руслана взяла участь в розіграші та здобула перемогу. На жаль, Руслана не змогла поїхати на відпочинок через хворобу сина, тому подарувала відпочинок батькам. 

«Ми нічого не знали про розіграш. Але зателефонувала донька і повідомила, що виграла завдяки репосту. Звичайно, ми спочатку не повірили, адже звичайні люди просто не виграють у таких розіграшах», - розповіла Оксана.


 

Жінка зізнається, що за 3 дні гарно відпочила у маєтку та відзначила високий рівень персоналу в «Nester-House». 

«Усе, що написано про комплекс, відповідає дійсності. З чоловіком нас поселили у двомісний номер. Цікаво, що номер дуже теплий, навіть від підлоги йде тепло. У маєтку буде комфортно відпочивати навіть зимою. У номерах є усе, що потрібно для сучасної людини на відпочинку – душ, туалет, телевізор тощо», - поділилася враженнями відпочивальниця. 

Також Оксані дуже сподобалося харчування. Більшість страв приготовані з сезонних продуктів, які закупляють в селі.


 
«Дуже цікава сезонна їжа. Ми їли юшку з білими грибами, уху, відбивну з курки та грибним гарніром, запечену картоплю, квашені огірки. До слова, вечеряли ми на вулиці в альтанках. Ввечері нас запитували, що ми будемо їсти на сніданок. І уже зранку ми ласували замовленими стравами», - згадує Оксана. 

Увечері на переможців розіграшу чекала вечірня ватра із піснями та теплими пледами на вулиці. Людей в маєтку було багато, але це не заважало комфортному відпочинку. 




«З чоловіком ходили на озеро та в ліс по гриби. Я впевнена, що літом там ще краще відпочивати. Адже можна орендувати і човен, і яхту. Цікаво було в чанах, де  ми з чоловіком була вперше. Дуже приємно було отримати масаж з різними ароматизованими оліями. Нам показували кіно в альтанках на вулиці. Було дуже цікаво», - захоплено розповіла Оксана.


 

Нині сім’я Бортників уже задумується над тим, щоб провести зимовий відпочинок саме у «Nester-House». 

«Можна із впевненістю сказати, що у маєтку – європейська якість та відпочинок. Нам з чоловіком уже більше 50 років. І нам хочеться спокою та комфорту, а не бігати їсти готувати під час відпочинку», - підсумувала пані Оксана.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39