Жителі Прип'яті скаржаться на погані дороги

10 Жовтня 2017, 11:40
1625

Перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації Віктор Плейтух зустрівся із жителями Прип’ятського старостинського округу Шацької об’єднаної територіальної громади.

Про це інформує прес-служба Шацької райдержадміністрації.

Під час виїзного прийому на території Прип'ятського старостинського окуругу Шацької ОТГ до Віктора Павловича зверталися місцеві жителі з питанням щодо забезпечення транспортним сполученням сіл Плоске, Прип’ять, Кропивники, Вілиця із районним центром. Також люди скаржились на погану якість електричної енергії  через низьку потужність трансформатора, який знаходиться в с.Плоске, та поганим станом доріг у вищезазначених селах.

Прип’ятська сільська рада – єдина в районі, де зовсім немає доріг з твердим асфальтованим покриттям, тож і більшість проблем цих сіл пов’язані саме зі станом дороги.

У рамках виїзного прийому громадян  Віктор Плейтух оглянув ЗОШ І-ІІІ ст. с.Прип’ять  поспілкувався з педагогічним колективом  школи. Також, було оглянуто сільський будинок культури в с.Кропивники та ряд інших закладів, що знаходяться на території Прип’ятського старостинського округу Шацької ОТГ.

Віктор Павлович надав ряд відповідних доручень, які були взяті на контроль для подальшого вирішення проблемних питань.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром