В Шацькому районі підлягають призову майже 300 осіб

08 Жовтня 2017, 17:30
1902

Про стан вико­нан­ня заходів, що пов’язані з призовом на військову службу за контрак­том та про стан призову на військову строкову службу до Збройних сил України на території району говорили в Шацькій райдержадміністрації на оперативній нараді.

За словами Василя Матвійчука, військового комісара Шацького райвійськкомісаріату, планове зав­дан­ня на військову службу за контрактом для Шацького РВК на ІІІ квартал 2017 року становить 4 чоловік. Станом на 2 жовтня цього року від­правлено 3 кандидати на військову службу за контрактом, що склало 75% планового завдання.

З 2 жовтня по 30 листопада в Шацькому районі триватиме осін­ній призов на строкову військову службу. Планове завдання для Шацького РВК складає 8 чоловік.

- У Шацькому РВК згідно з поданими списками органів місцевого самоврядування підлягає призову 272 чоловік. Акти оповіщення представили всі сільські та селищна ради. Керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів незалежно від їх підпорядкування та форми власності несуть відповідальність згідно з чинним законодавством за прийняття на роботу призовників і військовозобов’язаних, які не перебувають на військовому обліку. Громадяни, які ухиляються від призову на строкову військову службу, несуть адміністративну та кримінальну відповідальність згідно із законодавством, – наголосив виступаючий.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024