Світязь: школярі-волонтери зробили свято для літніх людей

03 Жовтня 2017, 10:30
3584

Першого жовтня в Україні відзначали Міжнародний день людей похилого віку. Традиційно учні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Світязь, що входять до волонтерської організації «Сенсей» , яка функціонує при школі, вітали людей похилого віку, ветеранів Другої світової війни та вчителів-пенсіонерів з цим святом.

В понеділок, 2  жовтня, учні 8-А класу, а саме Штемпель Аліна – голова волонтерської організації «Сенсей», Сорока Соломія разом з педагогом –організатором Омельчук Тетяною Валеріївною привітали старше покоління  з прийдешнім святом – пишуть у листі до редакції Район.Шацьк учні школи.

Вони читали вірші та вручали їм квіти. Рядки з віршів розчулювали душу наших вчителів –пенсіонерів і з їхніх очей текли гарячі сльози, адже це так приємно, коли молодь знаходить привітати, поспілкуватися чи просто відвідати.

З кожним роком наших ветеранів стає все менше,  лави людей поважного віку   поповнюють нові люди.  Здоров’я уже не те , що колись, тому наша організація намагається хоча б добрим словом зігріти душу наших дорогих, мудрих та терплячих людей, наших бабусь та дідусів. Будьмо людьми , не забуваймо наших рідних та близьких, допомагаймо тим, хто цього потребує, адже так важливо проявляти турботу та любов.

2

3

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024