У Шацьку привітали хранителів мудрості людства

30 Вересня 2017, 11:15
1864

Майже 20 років в Україні відзначають День бібліотек. Але відзначають його не лише ті, хто щодня дбає про книжковий фонд бібліотек, а й ті, для кого книга – безцінний скарб, джерело мудрості та натхнення.

Напередодні свята у Шацькій центральній районній бібліотеці працівників бібліотек Шацького району вітали заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Бугайчук, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, начальник відділу культури Шацької РДА Оксана Юхимук. Вони висловили слова вдячності людям, котрі дбають про збереження найцінніших людських скарбів – книг, в яких криється мудрість людства за весь період його існування.

Беззаперечно, сьогодні книгарням важко конкурувати з сучасними технологіями, котрі з кожним роком все більше відділяють людину та книгу. Проте й досі сторінки книг та рукописів є безцінним джерелом знань.

З нагоди свята Володимир Бугайчук та Сергій Карпук вручили кращим працівникам бібліотек грамоти Шацької РДА та районної ради: Людмилі Мохнюк, завідувачу відділу обслуговування Шацької ЦРБ, та Галині Редько, бібліотекарю Шацької ЦРБ. Оксана Юхимук відзначила працівників Шацької ЦРБ грамотами управління культури Волинської ОДА за зайняте третє місце в обласному конкурсі відеосюжетів  «Я – партіот: новий формат» за відеосюжет «Герої не вмирають! Сергій Мокренко» Окрім того, відзнаку управління культури Волинської ОДА отримали бібліотекар Шацької ЦБР Наталія Яльницька за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

З нагоди свята віночок пісень подарували бібліотекарям працівники Шацького районного Будинку культури та колектив «Веретено».


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39