З нагоди Дня вчителя педагог із Шацька отримала обласну відзнаку

29 Вересня 2017, 14:00
3486

Педагоги Шацького району побували на урочистості з нагоди Дня вчителя, яка відбулася в місті  Луцьк.

Щорічно, у першу неділю жовтня, в Україні відзначають своє професійне свято педагоги – наші наставники та провідники у безмежному вимірі знань та науки. 28 вересня у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, відбулось урочисте привітання та відзначення освітян краю за участі першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Степанцова, заступника начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Тетяни Соломіної, - інформує сайт Волинської ОДА.

Прикметно, що відзначення Дня вчителя відбулось саме сьогодні – у перший день чинності нового Закону «Про освіту», ухваленого Верховною Радою України 5 вересня 2017 року. Сам Президент України Петро Порошенко відзначив, що «це – одна із найголовніших реформ, бо від жодної іншої реформи майбутнє країни не залежить так, як від освітньої».

Тож, прийдешнє свято – знакове, адже означає новий вектор у роботі вчителів та й у розвитку системи освіти загалом.


 

Працівників загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів краю,   фахівців освітньої сфери привітав перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов.

– Праця педагога – надзвичайно важлива, адже завдяки Вам, ми бачимо як формується і розвивається наша держава. Молодь змінює країну. Сподіваюсь, що новий освітній закон запрацює і дасть новий поштовх для розвитку нашого суспільства. Щиро бажаю вам здоров’я, вдячних учнів та цікавих уроків, – звернувся до присутніх Олександр Борисович.

Потому, усі присутні згадали й тих героїв-вчителів, які відстоювали незалежність та цілісність нашої держави на Сході України і загинули у нелегких боях, пронісши у серці любов та повагу до рідної землі. Пам’ять про них вшанували хвилиною мовчання.

Цінуючи щоденну працю Учителя, його багаторічну плідну педагогічну діяльність, забезпечення високого рівня освітньої підготовки молоді Почесними грамотами облдержадміністрації Олександр Степанцов нагородив кращих педагогів краю.

Також на урочистості було оголошено подяку голови облдержадміністрації Галині Павлівні Янчук, методистові районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Шацької районної державної адміністрації.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром