Митна служба не зацікавлена в будівництві на території району сучасних пунктів пропуску

26 Вересня 2017, 21:30
1872

На оперативній нараді, яка відбулася в понеділок, 25 вересня, під головуванням Василя Голядинця, голови Шацької райдержадміністрації, говорили про розбудову пунктів пропуску через державний кордон на території Шацького району (на виконання протокольного рішення наради у першого заступника голови облдержадміністрації від 13.09.2017р.).

Про це повідомляє прес-служба Шацької РДА.

З цього питання інформували присутніх Віталій Юрчук, в. о. начальника відділу міжрайонного управління у Любомльському та  Шацькому районах головного управління Держгеокадастру Волинської області, та Ольга Романська, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ.

На території району на сьогоднішній день функціонують два пункти пропуску з Республікою Білорусь – ПП «Пулемець» та ПП «Піща». В лютому цього року із залученням працівників митниці, Держприкордонслужби, представників Департаменту інфраструктури та туризму ОДА, районного архітектора та головного управління Держгеокадастру Волинської області був здійснений виїзд за кордон з метою попереднього вибору земельних ділянок для будівництва сучасних пунктів пропуску на кшталт білоруських.

На жаль, станом на сьогодні від митної служби, яка повинна була б ініціювати проведення даних робіт, клопотань, телефонних дзвінків або ж усних звернень не надходило. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024