Піща: школярі співали про Україну і дарували односельцям голуби миру

21 Вересня 2017, 23:00
2946

Щороку в Міжнародний день миру люди в усьому світі збираються, щоб вшанувати пам’ять жертв війн і конфліктів, а також заявити про власну готовність будувати безпечний, справедливий світ без війни.

Наша держава протягом багатьох століть не раз відчувала, що таке війна. У багатьох українських родинах не дочекалися з війни рідних та близьких. І сьогодні наші воїни на Сході країни ведуть боротьбу з ворогом. А ми усі сподіваємось, що конфлікт буде розв’язаний мирним шляхом і наші діди, батьки, брати, кохані не будуть більше гинути…

Сьогодні, 21 вересня, святкували День миру і у загальноосвітній школі І-ІІІ ст. села Піща. Усі школярі прийшли до закладу у вишиванках, з жовтими та блакитними кульками, емблемами у вигляді голуба, які виготовили напередодні на майстер-класі. Свято розпочали учні 9 класу, згодом до них приєдналися учні середньої та початкової ланки. Зворушливо,  гучно пройшов флешмоб гасел про Україну:  учні вигукували величаві слова про державу та демонстрували лозунги, співали пісні.

3

 

 Також школярі приєдналися до Всеукраїнського флешмобу «Дзвін Миру», задзвонили шкільні "дзвоники миру", які сповістили  про волю дітей, батьків, вчителів щодо встановлення миру в Україні.

На завершення свята відбувся ще один флешмоб «Голуб Миру» -  учні вишикувалися у формі розкриленого голуба – символа миру. Закінчилося свято всім відомою піснею «Хай завжди буде сонце!», яку виконували учні, вчителі та присутні батьки.

Члени волонтерського загону школи «Милосердя» дарували жителям села та усім зустрічним перехожим паперові голуби на знак єдності і миру.

1

3

1

1

2

1

2


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024