Які зміни чекають на бюджет Шацької ОТГ

18 Вересня 2017, 09:45
1719

На сесії Шацької селищної ради 12 вересня депутати затвердили зміни до селищного бюджету.

Як розповіла Надія Дударчук, начальник-головний бухгалтер відділу фінансово-господарського забезпечення селищної ради, дохідну частину селищного бюджету пропонувалося збільшити на 1 млн. 279,8 тис. грн., яку сформували надходження з таких платежів, як податок на доходи фізичних осіб, (разом – 406,5 тис.грн.), акцизний податок (215 тис.грн.), єдиний податок з юридичний та фізичних осіб, адміністративні штрафи та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, плата за надання адміністративних послуг (200 тис. грн.).

Видатки ж, як завше, розподілять на потреби навчальних закладів (дитсадків та шкіл) об’єднаної громади. 42 тисячі отримає ДНЗ №1 смт Шацьк на закупівлю постільних комплектів, посуду та меблів у нову групу, 6,8 тис. грн. - ДНЗ с.Прип’ять на кухню.

32 тис. грн. піде з селищного бюджету на фінансування гімназійного класу та 5 тис. грн. на придбання посуду в їдальню в Шацькій школі, 74 тис.грн. матиме Мельниківська школа на придбання матеріалів для трудового навчання, спортивного інвентаря, шкільних меблів для початкових класів, та придбання двох телевізорів (за спів фінансуванням зі спонсорами). Передбачено кошти для закупівлі запчастин для ремонту шкільного автобуса в с. Прип’ять, 2,5 тис. грн.  - на дитячий майданчик біля школи в с.Пехи (за проектом). Загалом навчальні заклади об’єднаної громади отримають 644,6 тис. грн. включно із дофінансуванням на заробітну плату.

Потреби заклади культури відповідно до поданих заявок вклалися в суму 10 тис.грн., на відзначення Дня Шацька та проведення спортивних змагань виділили 20 тис.грн., спортивній школі - 11 тис. грн., КП «Будинкоуправління» - 15 тис. грн. Районному бюджету передали 520 тис. грн. на утримання методкабінету відділу освіти, бібліотек, музичної школи, терцентру, для забезпечення соціальними послугами громадян похилого віку, на детальний план території за межами населених пунктів та інші потреби.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром