«Спартак» чи «Динамо»: хто кого, або як у Шацькій школі відзначали олімпійський тиждень

17 Вересня 2017, 18:05
2503

Справжнє свято фізичної культури і спорту влаштували у ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк. Організували спортивні змагання між двома командами дітей в рамках проведення Олімпійського тижня. Основним організатором та ідейним натхненником є вчитель фізичної культури школи Зінаїда Пех. Подивитися на спортивне дійство прийшли не лише вчителі, а й батьки дітей.

Відкрив спортивний захід та привітав учасників змагань директор школи Ігор Носуліч, до вітань якого приєднався ветеран спортивної галузі Шацького району Василь Семенюк. Саме його на захід запросила Зінаїда Пех, подарувавши Василю Марковичу квіти та футболку з олімпійськими кільцями.

А далі на шкільному стадіоні розпочалося найцікавіше. Перед початком змагань для усіх учасників провели бліц-турнір, де дітям задавали питання про спорт. Потім для двох команд, які включали в себе учнів з 1 по 9 класи, провели різноманітні змагання: естафети з м’ячем, якого потрібно було кожному учаснику провести поміж стільцями, змагання на швидкість та спритність. Всього для дітей було проведено 11 конкурсів, у яких спочатку лідирувала команда «Динамо». Проте згодом «Спартак» таки зумів зібратися з силами та виборов перемогу у кількох конкурсах. У підсумку команди набрали однакову кількість перемог, а в одному з них була навіть зарахована нічия. Як то кажуть, перемогла дружба.

А наприкінці свята дітям вручили солодощі, які придбав місцевий підприємець Василь Печук, котрий, до речі, ніколи не відмовляє вчителям та постійно надає солодощі для шкільних заходів та свят.

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

3

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024