Погані дороги, низька ціна на молоко та відсутність інтернету - жителі Піщі і навколишніх сіл розповіли про свої проблеми

16 Вересня 2017, 17:00
1419

Заступник голови Шацької районної державної адміністрації Володимир Бугайчук провів виїзний прийом громадян на території Піщанської сільської ради.

Під час прийому до заступника Шацької голови РДА звертались мешканці громади з різних питань, - повідомляє прес-служба Шацької райдержадміністрації.

Селяни озвучили проблему з довезенням 8 дітей із села Затишшя в Піщанську ЗОШ І-ІІІ ступенів, поскаржилися на низьку закупівельну ціну на молоко ТзОВ «Шацький молокозавод», просили допомогти в проведенні інтернету в бібліотеку села Острів’я та ретельніше і частіше грейдерувати дороги в селі Острів’я та інше.

Володимир Віталійович відвідав культурні, соціальні та освітні заклади, які знаходяться на території сільської ради, зокрема Піщанську ЗОШ І-ІІІ ст. та Острів’янську ЗОШ І-ІІ ст., ДНЗ с. Піща, фельдшерсько-акушерські пункти сіл Піща, Острів’я та Кам’янка, клуб та бібліотеку с.Острів’я.

По окремих питаннях заступником голови Шацької районної державної адміністрації надано роз'яснення, а по інших – надані доручення щодо їх вирішення.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024