Директор Шацького національного природного парку привітав колег із професійним святом

16 Вересня 2017, 15:45
2898

Працівники Шацького національного природного парку, як представники однієї з  найважливіших мирних професій на Землі, з особливо позитивними емоціями зустрічають професійне свято – День працівників лісу, який щороку відзначається у третю неділю вересня.

Охорона заповідних лісових масивів – цього безцінного дару природи – високе покликання кожного представника ШНПП, - йдеться на сайті природоохоронної установи.

 Сумлінна, нелегка, але почесна щоденна праця за будь-якої погоди та в усі чотири пори року покликана примножувати зелене багатство країни, забезпечувати екологічну безпеку людей та гармонійну взаємодію суспільства і природи. Тому, спрямовуючи зусилля на зміцнення лісового фонду України, ми здійснюємо вагомий внесок у захист зелених насаджень, охорону флори та фауни, поліпшення стану довкілля.

Спільно нам належить і надалі успішно вирішувати важливі для ШНПП і всієї природно-заповідної галузі завдання: збільшувати лісистість території країни до європейського рівня, оберігати екологічну привабливість лісів, запроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, використання лісових ресурсів та корисних властивостей лісу, боротися із порушниками законодавства в лісовій сфері, пожежами та шкідниками, піднімати рівень наукових досліджень, поглиблювати міжнародну співпрацю до сучасного європейського рівня, бути справжніми патріотами України.

Шановні працівники Шацького національного природного парку та ветерани галузі!

Ще раз дякуючи Вам за невтомність і самовідданість, щиро бажаю здоров’я, щастя, добра та благополуччя. Низький уклін вашим родинам, які, розуміючи все нелегку особливість роботи, завжди створюють умови для реалізації максимуму ваших сил, досвіду, знань та можливостей задля нашого неповторного Шацького національного природного парку!

Бажаю всім українським лісівникам у день нашого професійного свята богатирського здоров’я, родинного благополуччя та вагомих трудових досягнень.

З повагою Віталій ЦВИД, т. в. о. директора Шацького національного природного парку.

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024