Рожищенець хотів нажитися на вкраденому в Світязі, проте його впіймали

16 Вересня 2017, 13:40
2212

З 6 по 12 вересня в Шацьке відділення поліції надійшло 26 повідомлень про пригоди і правопорушення.

За цей період у районі померла одна людина – в селі Світязь.

За тиждень було зафіксовано три випадки крадіжок, дві з них скоєні однією людиною. Так, житель села Козин Рожищенського району, 1996 року народження, вирішив привласнити чуже майно в селі Світязь. Спершу він проник до житлового будинку по вулиці Набережна, звідки викрав чоловічу куртку, босоніжки та мобільний телефон. У цьому ж селі з автомобіля рожищенець викрав електробритву і мобільний телефон. Поліція оперативно знайшла крадія, опитала, після чого він повернув власникам усе вкрадене майно.

Масштабна крадіжка трапилася в урочищі Гряда. Невідомий, шляхом віджиму вхідних дверей, проник на базу відпочинку, звідки викрав умивальник, унітаз, бойлер, дзеркало, електрочайник, дерев’яне ліжко, дві тумбочки, матрац, холодильник та три розкладні стільці. Сума збитків – 15 000 грн. Заява зареєстрована в єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Житель села Піща добровільно видав мисливську гладкоствольну рушницю.

Між селами Залісся та Кошари житель села Підманове, 1952 року народження, кермуючи мотоциклом, не вибрав безпечної швидкості руху і впав з транспорту. Водій мотоцикла постраждав під час падіння, отримавши численні травми, після чого був госпіталізований.

В селищі Шацьк по вулиці Шковороди загорівся легковий автомобіль. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу. Причина загоряння – замикання електропроводки у відсіку двигуна автомобіля.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024