Володимир Гунчик вручив державну нагороду Ігореві Жмурку

11 Вересня 2017, 18:45
1969

Волинь пишається здобутками та перемогами своїх земляків, які щоденною наполегливою працею досягають нових вершин та стають гордістю малого краю та України. Тож сьогодні, 11 вересня 2017 року, під час оперативної наради, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик вручив державні нагороди та звання, - йдеться на сайті Волинської ОДА. 

Відповідно до Указу Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Василя Гупалика – волонтера, учасника антитерористичної операції «Камінь-Каширського координаційного центру ветеранів АТО».

Почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно Ігореві Жмурку – директору Шацького лісового коледжу імені В.В. Сулька.

Позатим, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області повідомив, що за високі спортивні досягнення орденом «За заслуги» І і ІІІ ступенів нагородили учасників національної збірної команди України на ХХІІІ Дефлімпійських іграх 2017 року, що відбулись у місті Самсун, Туреччина – Олександра Колодія та Дмитра Вишинського.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром