У Східноєвропейському університеті навчатимуться випускники шкіл Шацького району

12 Вересня 2017, 09:10
2835

У суботу, 9 вересня, у Луцьку відбулося масштабне дійство, на якому першокурсників Східноєвропейського університету імені Лесі Українки посвятили у студенти. Всього студентами Лесиного вишу стали 1715 першокурсників.

Урочистою ходою студенти перших курсів з усіх факультетів університету, викладачі на чолі з ректором Ігорем Коцаном, головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком, народним депутатом Сергієм Мартиняком рушили вулицями Луцька - проспектом Волі, повернувши потім на вулицю Винниченка до університетського стадіону «Спортивне ядро».

Там уже й відбулася посвята у студенти, де від імені першокурсників студентка факультету філології та журналістики Ірина Загорська прочитала присягу студента, після чого для усіх зазвучали звуки студентського гімну «Гаудеамус».

Приємно, що студентські лави Східноєвропейського університету та його філії - коледжу технологій, бізнесу та права - поповнили випускники шкіл Шацького району. Серед них, успішно склавши вступні іспити, на державну форму навчання до коледжу технологій, бізнесу та права пройшли за конкурсом п’ятеро учнів - колишніх дев’ятикласників - НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії смт Шацьк», та одна учениця ЗОШ І-ІІІ ст. с. Прип’ять.

Вітаємо їх та бажаємо їм стати гідними студентами навчального закладу. 

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024