Смерть у пожежі, торгівля алкоголем вдома та конфлікти – події за тиждень

10 Вересня 2017, 18:00
2376

Кінець літнього сезону відпочинку значно позначився і на кількості вчинених правопорушень, повідомлень та звернень до Шацького відділення поліції. Коли за тиждень влітку до поліції було більше ста звернень, то за період з 31 серпня по 5 вересня зафіксовано лише 23 повідомлення про події та злочини.

За ці дні до поліції повідомили про смерть трьох людей: із с.Світязь, Смоляри-Світязькі та с.Положево. Найбільш трагічно те, що у с.Положево під час пожежі загинула місцева жителька, матір чотирьох дітей.

За тиждень до поліції повідомляли про сімейні сварки (Шацьк, Пулемець, Мельники) та конфлікт з продавцем одного з магазинів у с.Світязь, бійки (с.Піща). А в Шацьку жінка заявила до поліції на свого сусіда, який побив у її будинку вікна та відмовляється відшкодовувати збитки.

31 серпня до поліції також надійшли матеріали щодо здійснення підприємцями торгівлі без відповідних дозвільних документів та залучення до роботи неповнолітніх осіб у с.Світязь.

Зі служби 102 повідомили про те, що в с.Грабове місцевий житель займається торгівлею алкоголем вдома. Поліцією проводиться перевірка цієї інформації.

Житель Львівської області повідомив про те, що в нього в урочищі Гряда з будинку відпочинку викрали гаманець, в якому знаходилось 500 гри вень, дві банківські картки та студентський квиток. Поліції вдалося розшукати злодія: ним виявився житель с.Козин Рожищенського району. Матеріал зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Житель с.Світязь поскаржився до поліції на свою сестру, яка веде аморальний спосіб життя та неналежно доглядає за своєю однорічною дитиною. Житель с.Красний Бір просив у поліції перевірити законність вирубування тополь на колишньому колгоспному дворі в с. Ростань та сосен в с. Красний Бір. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024