Шацькі школярі отримали нагороди високого рівня

10 Вересня 2017, 13:40
1962

У День знань, який проходив у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк», директор навчального закладу Валерій Михальчук вручив високі нагороди учням школи, які стали учасниками та переможцями різноманітних конкурсів.

Так, оголошено подяку як учасникам Всеукраїнського вишколу, спрямованого на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Джура-прикордонник» (за підписом начальника управління у справах сімї, молоді та спорту України Олександра Яреми), також оголошено подяку за старанність, ініціативу, сумлінне навчання, високий патріотизм, активну участь у відродженні бойових традицій і звитяг  Українського війська, вірність прикордонним традиціям та з нагоди проведення Всеукраїнського вишколу «Джура», «Джура-прикордонник» (за підписом начальника навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України ім.. генерал-майора Ігоря Момота та полковника Дмитра Коцеруби), двом учням Шацької школи-гімгазії – Назарові Гіричу та Софії Гінайло, учням 10 класу.

Окрім того, Софія Гінайло отримала ще й три грамоти від Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді: за зайняте ІІІ місце у конкурсі «Впоряд», за зайняте І місце у конкурсі «Ватра» та зайняте ІІІ місце у конкурсі «Відун» на всеукраїнському вишколі «Джура-прикордонник».

Грамотою та цінним призом в сумі 1 тис.грн. за зайняте перше місце в обласному конкурсі «Охорона праці очима дітей» нагороджено Ірину Дунець, ученицю 10 класу (за підписом голови Товариства лісівників Волинської області Бориса Бабеляса). Вручав нагороду Віктор Мелюх, працівник ДП «Шацьке УДЛГ).

У щорічній виставці-конкурсі «Початкове технічне моделювання для молодших школярів», яке проводилось Центром науково-технічної творчості для учнів 1-4 класів, від Шацького будинку дитячої та юнацької творчості подавалось три роботи, з яких дві отримали призові місця. Так, диплом ІІ ступеня за зайняте ІІ місце отримала вихованка гуртка Шацького БДЮТ Катерина Демчук за роботу «Жолуді», а диплом ІІІ ступеня за зайняте ІІІ місце Іванна Шумук за роботу «Святковий настрій».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024