Фінансування потреб "Лісової пісні" в обласній раді відклали на потім

08 Вересня 2017, 11:45
1475

У четвер, 7-го вересня, на черговій сесії Волинської обласної ради, при розгляді питання про зміни до обласного бюджету на 2017 рік, депутати висловили кілька пропозицій про фінансування об’єктів комунальної власності.

Відтак, депутат від фракції політичної партії «Наш край» Святослав Кравчук просить депутатів не залишити без підтримки комунальні медичні заклади краю, – пише Волинська правда.

«На жаль, ми в бюджеті не заклали коштів, щоб підтримали комунальні заклади охорони здоров’я, – зазначив депутат. – Ще вчора на майновій комісії ми почули про плачевну ситуацію в санаторії «Лісова пісня». Їм потрібно мільйон гривень, щоб провести до ладу опалювальну систему, обласному онкодиспансеру терміново потрібен апарат УЗД, що коштує 2,5 млн грн. Та й інші обласні лікувальні установи краю – психлікарня, інфекційна лікарня.

У зв’язку з цим Кравчук висловив пропозицію перенаправити необхідні кошти, що виділяються на райони та міста області.

«Якщо ми і проголосуємо, то все-рівно кошти через проведення тендерів ці установи отримують пізно», – сказав він .

«У нас незабаром буде розподіл ще 12 мільйонів гривень з перевиконання обласного бюджету за серпень місяць, – розповідає голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. – Тому давайте, не затягуючи, до 20 вересня, на наступну сесію облради внесемо ці пропозиції».

Депутати на чолі з головою облради Ігорем Палицею вирішили підтримали запропонований проект рішення про зміни до обласного бюджету, але з умовою , що до кінця року рівними частинами будуть вносити на сесію облради проекти рішень про перерозподіл коштів бюджету на потреби цих установ.

Читайте також: Як реабілітувати санаторій "Лісова пісня" - думали в області

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024