Учениця Шацької школи-гімназії отримала 1000 гривень за перемогу в конкурсі

06 Вересня 2017, 11:00
2606

Традиційно у першовересневі дні волинські лісівники ідуть у підшефні навчальні заклади.

Адже державні лісогосподарські підприємства та школи єднає давня дружба: вчителі й учні допомагають створювати лісові насадження, доглядати і берегти їх від засмічення та пожеж. А ще у сьогоднішніх школах навчаються майбутні колеги лісівників, що з роками прийдуть у галузь, замінять старших на відповідальних ділянках роботи. Тому керівництво Волинського ОУЛМГ, особисто його начальник Олександр Кватирко, Товариство лісівників України разом з освітянами приділяють надзвичайно велику увагу профорієнтаційній роботі, - інформує сайт Волинського ОУЛМГ.

З цією метою створено понад 40 учнівських лісництв і їх кількість заплановано збільшити до 60, цього року було оголошено і проведено 4 обласних профорієнтаційних конкурси – на кращий твір і малюнок на тему «Людина і ліс», на кращий проект дендрологічного парку, скверу чи пам’ятної алеї (для територій дитячих садків, шкіл, Будинків культури чи клубів, храмових комплексів, меморіалів, громадсько значимих місць, сіл, селищ, містечок) та на кращий малюнок на тему «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей». Більшість переможців за традицією працівники управління, представники державних підприємств нагороджують на урочистих лінійках, присвячених Дню знань. Не став винятком і цьогорічний першовересень.


 

В обласному конкурсі на кращий малюнок на тему «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» перемогла учениця НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія смт Шацьк» Ірина Дунець (ДП «Шацьке УДЛГ»). Їй на урочистій лінійці першого дзвоника грамоту і грошову премію у розмірі 1000 грн вручив лісничий Шацького лісництва ДП «Шацьке УДЛГ» Віктор Мелюх.


 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром