У львів’янина, якого побили в клубі "Одісей", зупинялося серце – подробиці конфлікту з вуст потерпілого

04 Вересня 2017, 20:00
5426

Житель міста Львів постраждав під час бійки в нічному клубі «Одісей».

Нагадаємо, 23 серпня в нічному клубі «Одісей», що в урочищі Гряда, невідома особа побила жителя міста Львів М., 1979 року народження. Потерпілого госпіталізували в Любомльську районну лікарню, де діагностували в нього  численні травми.

Сьогодні, 4 вересня, в редакцію видання Район.Шацьк зателефонував сам потерпілий, який назвався Дмитром і виявив бажання розповісти подробиці конфлікту.

-23 серпня я з приятелем зайшов до нічного клубу «Одісей» і замовив дві порції горілки по 50 грамів і томатний сік. За замовлення заплатив майже 170 гривень. Сума мене, чесно кажучи, вразила, тому я звернувся до бармена з проханням показати прейскурант з цінами на напої. Бармен мені відмовила. Я попросив книгу скарг – знову отримав відмову. Тоді запитав ім’я бармена – на моє прохання ніяк не реагували. Бармен жіночої статі не стала зі мною церемонитися, натомість поговорила з трьома хлопцями, які відразу підійшли до мене і попросили вийти, - розповідає про те, як усе починалося, Дмитро.

Далі все відбувалося швидко: за межами танцмайданчика львів’янина двічі вдарили електрошокером і вже майже нерухомого побили. Потерпілий втрачав свідомість, по дорозі в медичну установу у нього зупинялося серце – через надто тяжкий стан медики Шацької районної лікарні відразу відправили його в Любомльську лікарню. Діагноз: поламані ребра, пробита легеня, травмована печінка тощо. Любомльські медики швидко надали потерпілому першу допомогу і прооперували. Два дні львів’янин жив із трубкою в легенях. Зараз він перебуває вдома, проте стан здоров’я бажає бути кращим.

-Мені наклали шви, я не сплю ночами, я буквально став непрацездатним. Я закинув бізнес, оскільки не можу нікуди виїжджати. Більше того, після побиття в мене зникли з кишені 600 гривень, телефон – розтрощений і не підлягає ремонту. Я сумніваюся, що в Шацькому відділенні поліції притягнуть винних до відповідальності. Бармен Ірина, яка, до речі, 23 серпня відзначала день народження, змогла б назвати ім’я зловмисника. Але, як я зрозумів з розмови із шацькими правоохоронцями, вони не зацікавлені у розкритті злочину. 

Дмитро, перебуваючи у Львові, зараз робить усе можливе, щоб справу не закрили, а довели до логічного завершення і покарали винних у його побитті: він двічі телефонував на урядову «гарячу лінію» і звертався у прокуратуру.

«Я маю намір іти до кінця, щоб припинити те беззаконня, яке твориться на Гряді» - зауважив Дмитро. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024