Нелегал, буйні відпочивальники і перешкоджання професійній діяльності - оперативна інформація з поліції

04 Вересня 2017, 17:11
2021

З 24 по 30 серпня в Шацьке відділення поліції надійшло 39 повідомлень про правопорушення і пригоди. На значно меншій кількості звернень, у порівнянні з попередніми тижнями, позначилося закінчення сезону відпочинку. І хоча протягом тижня ще вистачало резонансних подій у рекреаційних зонах і з безпосередньою участю відпочивальників, утім, більшість шахраїв, хуліганів і любителів легкої наживи уже залишили Шацький район.

23 серпня, в нічному клубі «Одісей», що в урочищі Гряда, невідома особа побила жителя міста Львів М., 1979 року народження. Потерпілого госпіталізували в Любомльську районну лікарню, де діагностували в нього тупу травму грудної клітки, перелом ребер, травму живота тощо.

Заяву зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань, проводяться заходи по встановленню особи, котра нанесла тілесні ушкодження відпочивальнику. Через декілька днів у цьому ж нічному клубі поконфліктувала з невідомою особою жителька Івано-Франківська, залагодити конфлікт вдалося лише з допомогою поліції.

24 серпня на озері Пісочне, поблизу бази відпочинку «Медик», невідомі  особи вели себе неадекватно, грубо розмовляли та заважали відпочивати. Жінка, яку образили, повідомила про хуліганів у поліцію.

Жителька села Голядин Б., 1984 року народження, залишила без нагляду, над дорогою між селами Смоляри-Світязькі та Голядин, велосипед. Двоколісний транспорт вкрали, сума збитків становить 1700 гривень.

В рамках проведення операції «Мігрант» в селі Голядин було виявлено громадянку Республіки Білорусь Г., 1992 року народження, яка народилася і зареєстрована в місті Брест. Громадянка порушила правила проживання іноземців в Україні, тому понесе покарання.

25 серпня прикордонники пункту пропуску «Піща» виявили автомобіль «Мерседес» білоруської реєстрації, який знаходиться в розшуку Інтерпол.

29 серпня в поліцію надійшла заява від громадянки Є., 1956 року народження, жительки міста Луцьк, про те, що вона просить вжити заходів щодо притягнення до відповідальності невідомих їй осіб, які хуліганили і перешкоджали її професійній діяльності під час проведення перевірки підприємця К. Торговий павільйон "Хвиля", який мала перевірити заявниця, знаходиться в селі Світязь по вулиці Набережна .

30 серпня в селі Пулемець, вул. Жовтнева, з території фірми "Вест Електра" було викрадено дві залізобетонні опори.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024