Як управління Пенсійного фонду проводило флешмоб на Шацькому ринку

02 Вересня 2017, 14:55
5009
У рамках проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо легалізації зайнятості населення Шацько-Любомльським об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України Волинської області було організовано проведення флешмобу на тему: "ЗАРПЛАТА «В КОНВЕРТІ» - РОБОТА БЕЗ СОЦІАЛЬНИХ ГАРАНТІЙ" на території ринку смт. Шацьк.
Про це йдеться на сторінці Шацько-Любомлського об'єднаного управління Пенсійного фонду у Facebook.
 
Підприємці та відвідувачі ринку почули цікаву й актуальну інформацію щодо сучасного стану пенсійної системи та її реформування, легалізації заробітної плати, дистанційних форм обслуговування, зокрема, роботи веб-порталу ПФУ, його ресурсних можливостей. Також ознайомилися з важливістю офіційного оформлення трудових відносин і переваги легальної зайнятості для майбутньої пенсії. 
 
Під час проведення заходу фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування та віднесені до першої групи платників єдиного податку було наголошено на можливості та необхідності сплати єдиного соціального внеску у сумі не менше мінімального розміру. Адже стаж в такому випадку буде зарахований за цілий місяць. 
Під час заходу бажаючі отримали інформаційні матеріали : «Зарплата в конверті – втрачена пенсія», «Користь веб-порталу».
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024