Завдяки небайдужим людям хлопець, який наштрикнувся на вила, починає одужувати

31 Серпня 2017, 10:55
3048

Родина Карпуків із села Прип’ять щиро дякує усім, хто допоміг родині у скрутну хвилину, підтримав морально, а основне - фінансово, що й допомогло їхньому сину Богдану стати на ноги.

Нагадаємо, місяць тому з їхнім старшим сином Богданом стався нещасний випадок: юнак, завантажуючи з батьком солому, не втримався на возі та наштрикнувся на вила.

Внаслідок падіння на вила сімнадцятирічний хлопець пошкодив хребет із защемленням спинного мозку, легеню, навколочеревну порожнину, отримав тазові розлади. Через декілька днів хлопцеві в обласній дитячій лікарні зробили дві операції, на що в родини пішло чимало коштів. Щодня протягом декількох тижнів у сім’ї йшло майже дві тисячі гривень на ліки.

Допомогли зібрати на лікування гроші родичі, знайомі родини, односельчани, жителі навколишніх сіл Кропивники, Вілиця, Плоске, Положево, Шацька, а також передавали гроші й з інших населених пунктів району, церковних громад. Усім, хто допоміг хлопцеві стати на ноги та переживав за його здоров’я – родина щиро дякує та бажає, щоб у їхньому житті все вдавалося, Бог благословляв на хороші справи.

Тепер після тривалого лікування Богдана відпустили на місяць додому, він уже поволі починає ходити на милицях, не втрачає оптимізму та надіється, що скоро зможе повноцінно ходити

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024